Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Ingefær Te

Elsker du ingefær te så har vi helt sikker en variant der vil falde i din smag. Vi er nemlig også glade for ingefær te så det er noget du altid vil finde på vores tehylder. 

Ingefær er jo super sundt så det er bestemt en god idé at booste kroppen lidt med en god kop ingefær te. Udover at være afsindig sundt så smager ingefær også dejligt og ingefær te kan være en forfriskende drik både kold og varm. En god kop ingefær te er også dejlig i forbindelse med et måltid. 

Mere information om ingefær te

Ingefær er et af verdens mest brugte krydderier næst efter selvfølgelig salt, peber og hvidløg. Men ingefær er faktisk også en af de sundeste madvarer der findes, og er også brugt som lægemiddel og kosttilskud på grund af de mange sunde effekter. 

Ingefær siges at kunne:

  • lindre fordøjelsesproblemer
  • lindre kvalme
  • virke anti-inflammatorisk
  • booste immunsystemet
  • lindre en øm hals
  • have en positiv effekt på blodcirkulationen

Indenfor både kinesisk og indisk medicin er ingefær et af de mest anvendte midler. Roden er kendt som et "varmende" middel; det tilføjer varme til kroppen, sætter gang i blodcirkulationen og kan nærmest fremkalde en svedtendens, og give en brændende fornemmelse i en øm hals. 

Hvad er ingefær te?

Ingefær te er te tilsat ingefær eller udtræk af ingefær. Man kan egentlig godt lave et afkog af ingefær, enten ved at koge ingefær og drikke vandet efterfølgende, eller ved at tilsætte frisk ingefær til kogt vand og lade det trække. Men det er ikke ingefær te selvom nogle måske vil kalde det sådan.

For at tale om rigtig ingefær te så skal der være sort eller grøn te til stede. Man kan sagtens brygge sig en kop af sin favorit te, sort eller grøn, og så tilsætte et stykke frisk ingefær for at få smagen frem. Men man kan også lave ingefær te ved at drikke te hvor der er tilsat stykker af tørret ingefær. Man kan også lave en kombination hvor man tilsætter frisk ingefær til te med tørret ingefær for at få ekstra smæk på smagen. 

Der findes også masser af urte teer eller rooibos teer med ingefær. Bl.a. findes der flere urteteer i serien fra Min Yndlings Te og den lyserøde er for alle der elsker ingefær. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.