Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 399,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Trecce dell'orto Pasta

Varenr. 2439834
DKK 35,00
Italiensk pasta i høj kvalitet af durum hvede, fremstillet efter gamle italienske traditoner
  • En pastaret skal laves af pasta i høj kvalitet, og denne pasta er fremstillet af de bedste råvarer. I Italien kaldes denne type pasta for "artisan pasta" hvilket betyder at den anses som en form for "kunsthåndværk" hvor der lægges vægt på tradition og håndværk. Pastaen fremstilles således i hånden, og er ikke masseproduceret som den pasta vi typisk kender fra supermarkedets hylder. 
  • Pastaen er farvet med hhv. tørret gulerod, tørret rødbede, gurkemeje pulver, tørret spinat, tørret basilikum, tørret tomat, blæksprutte blæk. Disse ingredienser udgør 2% af det færdige produkt. Indeholder hvede og blæksprutte blæk
  • Farven er kun for synets skyld og der er ikke tilsat smag
  • Formen på pastaen kaldes strozzapretti og er perfekt til at opfange sauce
  • 500 gram
Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 399,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Der kan være lidt længere leveringstid i uge 25+26 på grund af feriebemanding. God sommer til jer alle!
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.