Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Tekander

Hvis du elsker te, så kender du nok behovet for en god tekande. En god tekande skal ligge godt i hånden, den skal rumme den ønskede mængde te og mindst af alt så skal den være drypfri. Den skal også gerne holde en god temperatur, og selvfølgelig må den også gerne være dejlig at se på. Så der er naturligvis en række krav som en tekande skal leve op til. 

Når vi køber tekander ind til Teacup.dk så kigger vi efter kvalitet, funktionalitet og selvfølgelig også pris. Vi har tekander i mange materialer, størrelser, designs og til priser hvor der er noget for enhver smag. Vores tekander fra Plint er dansk producerede tekander i stentøj, og vi har tekander i glas som vi har testet selv og forhandlet i flere år, så vi ved at kvaliteten er god. Det er altid godt at tænke på, hvordan du vil brygge og om du foretrækker en fast si i din tekande eller om du vil bruge et separat filter. I tekanderne fra Plint er der en fast tesi i rustfrit stål der følger med kanden. 

Vi lægger vægt på kvalitet, og da en tekande kommer i direkte kontakt med den te du drikker, så er det vigtigt at kigge på materialer, og vælge et materiale du er sikker på, såsom glas, keramik, rustfrit stål eller støbejern. Undgå emaljer der kan ruste eller skalle af. Køb kun materialer der er godkendt og testet i EU så du er sikker på at der ikke ender rester af uønskede stoffer i dit bryg. Med andre ord, undgå billige tekander fra supermarkeder - selvom de er flotte kan du ikke være sikker på, hvad der er i. 

Vi forhandler udelukkende tekander fra anerkendte producenter, da vi vil være sikre på at kvaliteten er i top. Når du håndterer varme drikke skal du kunne stole på din tekande, så du undgår ulykker i hjemmet. 

Du kan også sagtens bruge en stempelkande som tekande, da du trykker teen ned i bunden ved hjælp af stemplet, ligesom du måske kender fra kaffe. Denne bryggemetode kan primært anbefales til brygning af rooibos og urtete, der ikke indeholder garvesyre eller bitterstoffer. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.