Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Tebreve

Her finder du et udvalg af tebreve i høj kvalitet. Tebreve er geniale til den hurtige kop te, eller til når man er på farten. De er også velegnede til arbejdspladsen hvor man lige skal have en kop te i pausen, men ikke har brug for at lave en hel kande. 

Hos Teacup.dk har vi altid fokuseret på løs te i høj kvalitet - men vi har efterhånden fået så mange forespørgsler på tebreve, at vi nu også kan tilbyde tebreve i samme gode kvalitet, som du kender fra den løse te. Du kan købe enkeltindpakkede tebreve med te i høj kvalitet, i en pyramideformet pose. Du kan også købe fyld-selv tebreve som du kan fylde med din yndlingste. Mange af vores tebreve indeholder te der også kan købes i løs vægt, så finder du din yndlingste kan du vesle mellem løs te eller tebreve. Du kan også prøve en prøvepakke med tebreve, så du måske kan være heldig at finde din favorit. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Tebreve i høj kvalitet

Tebreve har ikke det bedste ry da kvalieten ikke altid er så god - men vi har en udvalg af tebreve, hvor kvaliteten er helt i top. Når du vælger tebreve er det vigtigt, at du kigger efter kvaliteten af teen inde i breven. Tebreve er ofte fremstillet af de sidste rester fra produktionen af løsbrevet te. Du vil derfor ofte finde helt bittesmå teblade inde i tebrevene, også kendt som testøv. Selve tebrevet er ofte af så dårlig kvalitet, og fyldt med kemi, at det i det hele taget er bedst at undgå. Hellere undvære te end at drikke dårlig te.

Men heldigvis kan man nu godt finde brevte i høj kvalitet. Det kan du kende ved, at der er brugt løs te og at det ikke kun er de triste rester fra maskinproduktionen der ligger inde i brevet. God te skal have plads til at folde sig ud, og selve brevet skal også være i god kvalitet uden lim eller kemirester. Men man skal bestemt kigge sig godt for. Vi har nu fået pyramideformede tebreve med samme gode kvalitet som du kender fra vores løse te. 

Vi har også fyld-selv tebreve, som du selv kan fylde og tage med på farten. Har du ofte brug for et tebrev, så anbefaler vi at fylde det antal du har brug for i løbet af et par dage, og pakke dem i en tedåse. På den måde kan du selv lave dine egne tebreve med løs te uden at gå på kompromis med hverken smag eller helbred. Vi har filtre uden kemi og som er biologisk nedbrydelige, så selvom et teæg er det mest bæredygtige, så anerkender vi, at man kan have brug for en engangsløsning i visse situationer. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.