Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Puk's Delikatesser

puks delikatesser

Puks Delikatesser er navnet på en serie af lækre, håndlavede danske delikatesser og krydderier fremstillet på Bornholm. Puks Delikatesser byder på en hel serie af krydderier i høj kvalitet og af rene råvarer. Disse krydderier kan også bruges som marinade, rubs, dip eller dressing og til alle former for madlavning. 

Puk's Delikatesser er et lille, familieejet firma der har eksisteret siden 2012 - og alle produker er lavet i hånden. Puk's Delikatesser lægger vægt på rene, gode råvarer og er fri for tilsætningsstoffer, gluten og mælk. Danske delikatesser fremstillet efter gamle traditioner med fokus på dansk natur og danske råvarer, kombineret med krydderier der importeres fra forskellige lande, hvor dyrkningen foregår under optimale forhold. 

Idéen bag Puk's delikatesser er at gøre madlavningen mere spændende med simple, gode og rene råvarer - gerne nogle der kan findes i den dejlige danske natur. Puk ønsker at give alle mulighed for at fremtrylle den gode smagsoplevelse med simple råvarer - og laver produkter der kan bruges både til hverdag og til fest. Krydderblandingerne fra Puk's Delikatesser er udtænkt med henblik på, at fremtrylle fantastiske smage også til de hurtige og nemme hverdagsretter.

Alle produkterne leveres i glas med låg, i et stilrent design der passer ind i ethvert køkken. Sortimentet består af forskellige krydderier, pesto, tørpesto, forskellige salte, sirup mm. Et helt genialt produkt er f.eks. Puks tørpesto; i stedet for at have et glas med pesto stående i køleskabet, og måske glemme at det var åbnet - så rører du blot tørpesto op med en god olivenolie, og så har du lige præcis den mængde pesto du skal bruge. På den måde har du altid frisk pesto ved hånden uden at smide kedelige rester ud.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Her finder du et stort udvalg af Puk's Delikatesser. Vi elsker Puk's Delikatesser både på grund af den gode smag men også fordi der er tale om rene produkter uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andet - der er kun brugt den rene vare. Ingen E-numre eller nogen som helst former for kemi. 

I sirup er der kun brugt den rene frugt samt sukker. Sirup kan bruges til mange forskellige ting; udover at være velegnet til at give smag og søde kaffe, te eller drinks så er sirup også velegnet til kager og desserter eller som topping på yoghurt. Prøv f.eks. en helt simpel lagkage med flødeskum tilsat lidt sirup - og toppet med lidt frugt - mere besværligt behøver en lækker kage ikke være. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.