Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Økologisk Te

Her finder du vores udvalg af økologisk te. Økologisk te stammer fra bæredygtige teplantager og er dyrket helt uden sprøjtemidler. Teen er derfor garanteret fri for pesticiderester og andre kemikalierester. Økologisk te er ikke kemisk behandlet og indeholder ingen kemiske stoffer eller tilsætningsmidler. Teen er certificeret økologisk og er underlagt kontrol. Vælg økologisk te hvis du er til den helt rene vare. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Økologisk te er te der er dyrket uden sprøjtemidler. Mange teplantager benytter sprøtemidler til at holde insekter og andre skadedyr væk fra teplanterne. På den måde kan de få mest muligt ud af den te de dyrker da der ikke er noget spild undervejs. 

Desværre vil nogle af de sprøjtemidler sidde tilbage på tebladene efterfølgende. Der er dog et ret skrap kontrol med pesticiderester i den te der importeres til Europa. Når teen ankommer til Europa bliver den kontrolleret for indhold af sprøjtemidler, hvilket den i øvrigt også gør inden teen afsendes fra produktionslandet. Hvis værdierne er højere end dem der er tilladt i EU så kommer teen ikke ind i EU. Derudover tages der prøver af teen i Danmark, for at dobbeltsikre at der ikke er rester af pesticider i den te der købes i Danmark. Fødevarestyrelsen i Danmark kan til enhver tid tage stikprøver for at kontrollere teen yderligere. Der er således ingen sundhedsfare ved at drikke te der er købt i Danmark, heller ikke selvom man ikke vælger økologisk te.

Der kan dog stadig være gode grunde til at vælge økologisk te da alle ingredienserne i teen således er certificeret økologiske - og smagsgiverne i økologisk te er også naturlige olier. Ved at købe økologisk te kommer man derfor så tæt på det naturlige som muligt, og man undgår syntetiske stoffer ligesom man er helt sikker på at der ikke er brugt sprøjtemidler i produktionen. 

Flere af vores økologiske teer er også certificeret af Ethical Tea Partnership; en organisation der sikrer bæredygtighed på flere planer i teplantagerne; f.eks. at arbejderne har ordentlige arbejdsforhold, god løn og gode vilkår. Dette er særdeles godt at støtte op om, da der ofte er problemer med arbejdsforholdene i teplantagerne i nogle af verdens fattigste lande. Det er derfor en rigtig god idé at vælge bæredygtig te. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.