Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Min Yndlings Te

Min Yndlings Te er navnet på en serie af lækre, velsmagede urteteer der er fremstillet med henblik på sundhed og god smag. Teerne håndblandes i Nordjylland hos Kirsten Kronborg - og der bruges udelukkende de bedste, økologiske ingredienser. Teerne er fuldstændig fri for kunstige tilsætningsstoffer, og alle undtagen den grå er fri for koffein. 

Teerne håndblandes i Danmark hos Kirsten Kronborg, som har specialiseret sig i urtenes sundhedsfremmende effekt, og som har udviklen denne serie af lækre teblandinger som et resultat af sit mangeårige arbejde indenfor helseverdenen, hvor hun bl.a har arbejdet med zoneterapi og kropsterapi. Teerne er udsprunget af Kirstens interesse og viden om urternes helsefremmende effekt. 

Kirsten Kronborg har desuden klare holdninger til bæredygtighed, og lægger sig uden tvivl i spidsen af danske brands når det kommer til bæredygtighed idet teen er 100% økologisk og de nye poser er komposterbare, hvilket betyder at de nedbrydes naturligt i naturen, og du kan derfor smide dem på kompostbunken når posen er tom. 

Udover bæredygtighed, så udmærker Min Yndlings Te sig også på den gode smag. 6 ud af 8 urteblandinger har vundet Great Taste Awards og dermed opnået international anerkendelse. 

Du kan vælge imellem 8 forskellige urteblandinger i serien fra Min Yndlings Te.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
  Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
  Levering 2-4 hverdage
  Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
  Vi pakker gerne ind
  Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

  Kurven er tom

  Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.