Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Living

Her finder du vores sortiment under navnet Teacup Living; interiør, tilbehør, wellness. Vi har et stort udvalg af tilbehør til te såsom tekander, tekopper, tefiltere, tevarmere etc. TEACUP.dk har et stort udvalg af tekander. Her kan du finde den tekande der passer til din smag. Vi har tekander i støbejern, keramik tekander, tefiltre, tevarmere, tekrus og andet tilbehør til tebrygning og nydelse. En god tekande udgør en stor del af oplevelsen ved at drikke god te. Så find din nye tekande her og nyd din yndlingste i godt selskab. Vi har også et lækkert udvalg af wellness såsom håndlavede sæber, aromabad, scrubs etc. som du kan bruge i hjemmet, eller bruge som gave i en lækker gavekurv. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Find din nye tekande her. 

Teacup har et stort udvalg af tekander i høj kvalitet. Hvad enten du foretrækker din tekande i glas, støbejern eller keramik, så har vi lidt for enhver smag. En tekande er en forholdsvis ny opfindelse, sammenlignet med den tid, te har eksisteret. I det 7. århundrede kom te i hårde "kager", hvor man brækkede et stykke af, som blev opløst i varmt vand. Kort tid efter blev den pulveriserede te populær, som blev tilberedt i brede skåle, hvor man piskede teen med et piskeris. Først i 1300-tallet blev det populært at bruge en tekande til tebrygningen, idet det var her det for alvor blev populært at brygge te på teblade. Den oprindelige tekande blev opfundet i Yixing regionen i Kina under Ming dynastiet. I det 15. århundrede begyndte japanerne at videreudvikle den kinesiske tekande, og det var her detaljerne og udsmykningen blev mere og mere detaljeret. Japan er idag berømte for deres håndlavede og dekorerede tekander i støbejern. 

 

Det er vigtigt at have en god tekande, da det er en stor del af fornøjelsen ved at drikke te. En tekande i glas er god når man ønsker at nyde synet af teen f.eks. ved teblomster eller jasminkugler. Her udgør en tekande en stor del af den æstetiske oplevelse. En tekande i støbejern eller keramik er god, hvis man ønsker en robust tekande der holder godt på varmen. En tekande skal have et godt greb og være god at hælde af. Den skal f.eks. ikke dryppe når man hælder op for så er det ikke en fornøjelse længere. En tekande støbejern skal være emaljeret indvendigt så den ikke ruster, og så den ikke frigiver metaller i teen. En tekande støbejern holder godt på varmen, og kan kombineres med en tevarmer så man har varm te i længere tid. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.