Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Lav Din Egen Iste

Hjemmelavet iste

Et glas kold iste fyldt med isterninger er noget af det mest læskende og forfriskende du kan drikke på en varm sommerdag. Det er samtidig en god måde at få de sunde stoffer fra teen på en lækker måde. 

Den iste vi køber i butikkerne er ofte fyldt med sukker og tilsætningsstoffer. Men det kan du undgå ved at lave din egen iste. Du kan bruge stort set alle typer te, men det er vigtigt at brygge den korrekt så du ikke ender med et for stærkt eller bittert resultat. 

En grøn frugtte eller en god urtete er rigtig god til at lave iste af. Men sorte teer og rooibos kan også sagtens bruges. 

Du kan lave iste efter den varmbryggede eller den koldbryggede metode. 

Varmbrygget iste:

Brug ca. 4 spsk løs te pr liter vand

Brug kogende vand til urtete, sort te eller rooibos te. Grøn te overhældes med 85 grader varmt vand.

Lad teen trække max. 2 minutter længere end normalt. Sort te 5-6 min., urtete 10-12 min., rooibos 10-12 min. og grøn te 4-6 min. 

Hvis du vil søde din iste bør du hælde sødemiddel i mens teen er varm

Køl teen af i køleskab eller hælde den over masser af isterninger. 

Tilsæt f.eks. frugtstykker eller krydderurter fx. mynte eller citronmelisse.

Koldbrygget iste:

Brug 3-4 spsk løs te til 1 liter vand. Hæld den løse te i en kande og hæld koldt vand over. Stil kanden i køleskabet i min. 8 timer. Si tebladene fra og nyd den koldbryggede iste med isterninger. 

Denne metode er mest velegnet til grøn og sort te, da urteteer har bedst af at blive overhældt med kogende vand. 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.