Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Kvæde Te

Kvæde te er en populær te blandt tedrikkere. Sort te med kvæde er nærmest en klassiker i de skandinaviske lande, hvor vi har en forkærligehed for kvæde. Kvæde te har en naturlig sødme og har sjældent brug for hverken sukker, honning eller mælk, da den er sød og rund fra naturens side. Kvæde te er typisk tilsat stykker af kvæde samt kvædeolie. Kvædeolien giver en mere tydelig smag af kvæde i din te. 

Hos Teacup.dk har vi et udvalg af kvæde te der rammer de flestes smag; nogle kan godt lide en kraftig kvæde te med kvædestykker og aroma, hvor andre foretrækker en mildere kvæde te, hvor kvædesmagen er en diskret note. Grønne Kvæder er vores kraftigste kvæde te og er for dig der elsker en tydelig smag af kvæde. Der er tilsat kvæde- og æblestykker samt kvædeolie. Er du til en lidt mildere kvæde te så er Hvid Kvæde at foretrække, hvor Kvæder og Æbler er en meget balanceret kvæde te baseret op sort te. Troldete har også smag af kvæde samt andre frugtnoter. 

 

Hvad er en kvæde?

En kvæde er ikke en frugt vi er specielt vant til i Danmark. Kvæden bliver ofte beskrevet som en mellemting mellem et æble og en pære. Dette gør sig gældende både i udseende og i smag. Den vokser på træer ligesom æbler og pærer og er typisk moden i efteråret. 

Den spises sjældent rå ligesom æbler og pærer, men bruges gerne i madlavning især det søde køkken, og kvædemarmelade er meget populært ligesom kvæde te. Dette skyldes at skallen på kvæden er hård og ujævn, og frugtkødet kan været tørt og nogle gange nærmest hårdt. Den egener sig derfor godt til kogning, dampning eller syltning, hvor den bliver blød og smagfuld. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.