Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Gunpowder Te - Økologisk 500 g

Varenr. 2013181
DKK 169,00
Økologisk grøn gunpowder te fra Kina. En pose indeholder 500 gram.

Gunpowder er en af de populæreste teer i Kina, og denne variant er økologisk dyrket i Zhejiang-provinsen. Navnet skyldes, at de rullede teblade minder om krudtkorn og faconen opstår under forarbejdningen af teen. Det kinesiske navn for gunpowder te er Siaou Chu, hvilket betyder 'stort blad'. Gunpowder te har et karakteristisk udseende, og ligner små perler. Tebladene rulles i hånden, og de små perler er meget intense i smagen, så teen er meget drøj i brug, da kun en lille mængde benyttes til et bryg. 

Hvis du finder teen for kraftig, kan du hælde det første bryg ud og nyde det andet og blidere bryg. For øvrigt danner første bryg basis for den nordafrikanske myntete, hvor det serveres med et mynteblad tilsat. Husk at køle vandet lidt af inden du hælder den over din Gunpowder te så du undgår, at den bliver bitter. 

Denne Gunpowder er økologisk dyrket.

Teen overhældes med 75-80 grader vand og trækker i 1-3 minutter Pose med 500 gram økologisk Gunpowder te. 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.