Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Grøn te

Her finder du vores udvalg af grøn te. Grøn te stammer fra tebusken Camellia sinensis, og den udsættes for en minimal forarbejdning efter plukning, hvorved den grønne farve og de mange fantastiske egenskaber bevares. Herunder finder du vores udvalg af teblandinger baseret på grøn te.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Mere om grøn te

Grøn te tilberedes bedst, når vandet er 80-85 grader varmt. Derved undgås det, at bitterstofferne trækkes ud i brygget. Det kan derfor anbefales at lade det kogende vand køle af i ca. 5 min. inden det hældes over tebladene. Lader man ikke vandet køle nok af, vil man få en bitter smag frem i teen, og det er der mange der ikke kan lide. Så det er vigtigt at vandet har den rette temperatur.

Grøn te er en forfriskende drik, som har en let og mild smag som de fleste mennesker kan lide.  Blander man grøn te med frugter eller krydderier får man nogle fantastiske og spændende teblandinger, som vækker smagsløgene og som samtidig er en lækker og sund forfriskning med mange gode egenskaber.

Grøn te stammer fra samme tebusk som den sorte te, nemlig Camelia Sinensis, men teen forarbejdes på en anden måde end sort te. Den naturlige gæringsproces standses ved at bladene dampes umiddelbart efter plukning, hvorefter tebladene rulles og tørres. På den måde sikrer man et højere indhold af naturlige næringsstoffer.

Grøn te er blevet meget populært pga. de mange gode egenskaber. I Kina ledsages de fleste måltider af en kop grøn te, og netop i Kina anses te som værende en vigtig del af den kinesiske medicin.

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.