Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Firmajulegaver

Mangler ud idéer til firmajulegaver, så er du kommet til rette sted. Teacup.dk har firmajulegaver til dig der rigtigt vil forkæle dine medarbejdere med lækkerier der kan forsøde hverdagen. 

En gavekurv som firmajulegave er altid et godt valg. De fleste mennesker sætter pris på god vin, god te og kaffe og lækker chokolade. 

Vi laver gavekurve i mange forskellige størrelser og med forskellige temaer. Du kan f.eks. vælge gavekurven til tedrikkeren, til kaffedrikkeren, til gourmenten, til vinkenderen eller hvad med en gavekurv der kominerer ovenstående, så du kan ramme alle dine medarbejdere med et enkelt klik. 

Vores gavekurve har et håndlavet præg - vi skriver etiketter og kort i hånden - noget som mange mennesker sætter pris på, da det viser at der er et menneske bag. Her får du ikke en masseproduceret gavekurv, fremstillet på samlebånd - du får en gavekurv hvor der er kræset for indholdet og udseendet. 

Har du specielle ønsker til årets firmajulegaver så kontakt os gerne på mail info@teacup.dk og så vender vi hurtigt tilbage med et skræddersyet tilbud til dig og dine medarbejdere. 

Firmajulegaver leveres gratis på hele Fyn (øerne undtaget) og ellers sender vi gerne.

 

Firmajulegaver der passer dig og dit firma

Vi har firmajulegaver der passer til ethvert budget. Hvad enten budgettet er lille eller stort og medarbejderlisten er kort eller lang, så kan vi levere firmajulegaver lige præcis efter dit ønske. 

Vi har en række faste gavekurve der passer til firmajulegaver, men vi laver også gerne skræddersyede løsninger til dig der har en idé til firmajulegaver på forhånd. Vi hjælper hjertens gerne med at sammensætte den helt rigtige firmajulegave til dig og dine medarbejdere. 

Gavekurve som firmajulegaver spreder altid glæde, da alle sætter pris på god chokolade, konfekture, gourmetprodukter, te, kaffe og vin i luksusklassen. Vi pakker firmajulegaver fint ind i cellofan og bånd - har du specielle ønsker til indpakning så imødekommer vi dem gerne. 

Vi ved at mange har travlt op til jul - hos Teacup.dk kan du bestille med et enkelt klik og så klarer vi resten. 

 

Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
Vi pakker gerne ind
Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

Kurven er tom

Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.