Her finder du lækre ingredienser til bagning af kager og brød mm. Du finder lækker chokolade, krymmel, vanilje, fondant, surdejspulver og meget mere, som kan hjælpe dig med at fremtrylle skønne kager og lækkert brød.
Chokolade er ikke bare chokolade. Når du skal bage med chokolade, f.eks. chokoladekage, chokolademousse, chokoladeboller eller lækre cookies, så er det ikke uden betydning, hvilken chokolade du bruger.
Mange gange har man måske brugt den billige chokolade fra supermarkedet, fordi man "blot" har skulle bruge det til bagning - men faktum er, at den endelige smag på slutproduktet er meget afhængig af kvaliteten på chokoladen. Det kan derfor godt betale sig at investere i en god chokolade i høj kvalitet, da den endelige smag vil blive markant bedre. På samme måde, som kokken kun bruger rødvin der kan serveres til maden i madlavningen!
Callebaut chokolade er et godt eksempel på en rigtig god chokolade, der er fantastisk til bagning og desserter. Callebaut chokolade er fin belgisk chokolade fremstillet af de bedste kakaobønner fra Vestafrika. Med Callebaut Chokolade går man aldrig galt i byen - måske er det også derfor vi altid ser denne chokolade på bagebordene i "Den store bagedyst" for det er ganske enkelt en chokolade der giver et godt resultat hver gang.