Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser Levering 2-4 hverdage Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,- Vi pakker gerne ind Kundeservice: info@teacup.dk

Abonnement

Te Abonnement

Her kan du bestille et te abonnement til dig selv, din arbejdsplads eller som gave til en du holder af. 

Med et te abonnement fra Teacup.dk løber du aldrig tør for te. Du får friske forsyninger leveret hver måned. Vi leverer kun te i den højeste kvalitet. Et te abonnement er perfekt til dig der aldrig ønsker at løbe tør for te, og som gerne vil prøve nogle nye teer. Er der nogle bestemte teer du forelsker dig i, så kan vi sagtens skræddersy et abonnement med dine yndlingsteer. 

Der er ingen binding på vores te abonnementer så du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke ønsker at være abonnent længere. 

Hvad får du?

Med et te-abonnement får du leveret minimum 300 gram løs te én gang om måneden, fordelt på 3-4 slags forskellige te. Du får også lidt ekstra teprøver med. Ved din første bestilling får du også tefiltre. Har du brug for flere kan de tilkøbes og leveres sammen med dit te abonnement. 

Har du brug for større mængder så bestiller du bare flere abonnementer. På den måde kan du få nok te til den store husholdning elller til arbejdspladsen. 

Hvad koster det?

Et te abonnement koster kr. 165,- og dette inkluderer fri levering til nærmeste pakkeshop. Der er som sagt ingen binding så du kan opsige når som helst ved at sende os en email. 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
  Stort udvalg af te, kaffe og delikatesser
  Levering 2-4 hverdage
  Gratis fragt til pakkeshop v/ køb over kr. 400,-
  Vi pakker gerne ind
  Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.

  Kurven er tom

  Vores webshop anvender cookies. Vi indsamler data til at analysere trafik, tilpasse annoncer samt data. Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du disse.